0 Items

Partneri

Campbell Scientific

Campbell Scientific

Campbell Scientific, Inc. je vodeći proizvođač hardvera i softvera za prikupljanje, obradu i distribuciju podataka te za kontrolu i upravljanje sustavima. Njihovi proizvodi primjenjuju se u širokom spektru aplikacija: meteorologija, poljoprivreda, vodoprivreda, energetika itd.

Tvrtka Delta Tech d.o.o. je generalni zastupnik tvrtke Campbell Scientific za Republiku Hrvatsku. Kao zastupnik, nudimo vam usluge konzaltinga, nabave i instalacije opreme te osiguravamo tehničku podršku, edukaciju i servis.

Campbell Scientific

Lufft

Tvrtka Lufft GmbH iz Njemačke ima više od 130 godina tradicije u razvoju i proizvodnji komponenti i sustava za mjerenje klime i okoliša, a danas se posebno istiće u segmentu profesionalnih cestovnih meteo stanica koje se ugrađuju diljem svijeta.

Kao partner tvrtke Lufft GmbH, nudimo usluge konzaltinga, nabave i instalacije opreme te osiguravamo tehničku podršku, edukaciju i servis.

National Instruments

National Instruments

www.ni.com

Tvrtka National Instruments Inc. vodeći je proizvođač hardvera i softvera za akviziciju i obradu podataka te kontrolu i automatizaciju sustava, a programski razvojni alat NI LabVIEW danas je standard za virtualnu instrumentaciju i scada sustave.

Sa tvrtkom National Instruments veže nas dugogodišnje iskustvo u radu sa hardverom i softverom, razvojem aplikacija te edukacijom korisnika.