HygroVUE10

Digitalni senzor temperature i relativne vlažnosti s priključkom M12, proizvođača Campbell Scientific.

Kategorija:

HygroVUE10 je napredni digitalni senzor koji nudi mjerenje temperature zraka i relativne vlažnosti, proizvođača Campbell Scientific, stoga je idealan za meteorološke postaje. Elektronika unutar senzora omogućuje točna mjerenja, a senzor je jednostavan za korištenje. Digitalni SDI-12 izlaz omogućuje jednostavno povezivanje i obradu podataka mnogih sustava data loggera. Još jedna prednost je što ovaj digitalni izlaz izbjegava dodatne pogreške povezane s mjerenjem analognih senzora.

Sinterirani hidrofobni filter sprječava ulazak onečišćujućih tvari i vode u poklopac. Filter je dizajniran da bude otporan na kišu pogonjenu vjetrom. Sekundarni PTFE membranski filtar spojen je na površinu elementa senzora kako bi se spriječilo da sitnija prašina i plijesan izravno utječu na mjerenja. Budući da je kućište senzora dizajnirano da izdrži trajno izlaganje različitim vremenskim uvjetima i stane u široki raspon štitova od zračenja (uključujući kompaktne štitove), HygroVUE10 je uistinu prikladan za mnoge monitoring sustave.

Karakteristike senzora HygroVUE10 su sljedeće:

  • koristi kombinirani, unaprijed kalibrirani, digitalni element za relativnu vlažnost i temperaturu zraka,
  • jednostavna zamjena elementa za ponovnu brzu kalibraciju i brz rad na terenu,
  • SDI-12 digitalni izlaz, dozvoljava duge kablove bez dodatnih pogrešaka,
  • jednostavno programiranje data loggera,
  • niska potrošnja energije,
  • mogućnost rada u širokom rasponu napona,
  • robusan dizajn s ugrađenom elektronikom,
  • standardni M12 konektor sa IP67 zaštitom.

HygroVUE10 koristi kombiniranu relativnu vlažnost i temperaturu, element najnovije generacije proizveden u Švicarskoj, temeljen na CMOSens® tehnologiji koja nudi dobra mjerenja, točnost i stabilnost. Svaki element ovog senzora pojedinačno je kalibriran sa korekcijama kalibracije pohranjenim na čipu. Ukoliko dođe do potrebe za promjenom elementa senzora, sam proces je vrlo jednostavan i brz što reducira zastoje i troškove kalibracije. .

Dodatne informacije

Proizvođač

Campbell Scientific

Vrsta senzora

Senzori temperature zraka i relativne vlažnosti